En dejlig dag med fest og farver

Patricia havde slidt i det med at planlægge festen. Ana Maria, med god hjælp af Claudia, kom med en herlig paella plus al den øvrige mad; tapas, calamares, frikadeller osv. Hun var også mester for fødselsdagslagkagen. med chokolade. For sikkerheds skyld havde Torben desuden hentet et par prinsess-tårtor i Helsingborg.

De fleste gæster var fra Nordsjælland, men Torbens gamle venner Arne og Ingrid kom helt fra Stockholm, Olle fra Hälsingland (900 km fra Helsingborg) og Lars fra Göteborg. De Grå Sokker fra HSOK var fint representeret, trods at formanden Flemming skulle fejre sine 70 år lidt senere den samme dag.

Der var sange og taler, specielt smukke og kærlige ord fra Patricia. De Grå Sokker sang den klassiske "I dag er det Torbens fødselsdag ..." med HSOK modifikationen om "mad med øl og snapser til". Vi fik nu ikke snapser, men der var da både Campari, vin, øl og kaffe. Torben fik mange gaver, herunder mange bidrag til den stol som står på ønskelisten; Hans Wegener, Butterfly . Den er dyr, men enkel og dejlig. Tro det eller ej, men det samlede gavebeløb blev 103% af stolens pris. Nærmere kan man vist ikke komme ! Desuden røg fødselsdagsbarnet en "højtidscigar". Den er forbeholdt nytårsaftner, rund fødselsdag og andre specielle anledninger !Snakken gik bland gæsterne. Det viste sig at flere kendte hinanden fra tidligere arbejdspladser eller var tidligere naboer. Alle nød mad og drikke og var glade for at lytte til Ana Maria og Orlando som sang og spillede. Fru Henriksen havde travlt i køkkenet bl.a. med at lave kaffe. Vi havde rigtigt meget held med vejret; tilpas lunt, ingen blæst, solen holdt i styr af et let skydække. Patricia hyggede om alle. Hun og Margarita tog mange gode fotos. Her kommer : billeder fra dagen. Men vi vil være glade for endnu flere fotos fra dem som har nogle. Ring til 4925 1267 så kan vi aftale hvordan I kan sende dem.

Også filmindslag blev det til. Disse film tager nogen tid at downloade. Den sidste ca en halv time. Når du klikker på dem blver der spurgt om du vil gemme filen. Sig ja til det. Når filen så er landet i din PC kan du pakke den ud ved at dobbelklikke på den. Derefter kan du dobbelklikke igen på en efter en af de udpakkede filer - og du ser fødselsdagen genopstå med sang, tale og musik.     zippede MPG filer   src="butterfly.jpg" height="180" width="250">